Corolla

Poraba
od

4,5

l/100 km

Prikazane vrednosti emisij osnaževalcev zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi. Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti. Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: www.toyota.si/why-toyota/environment/worldwide-harmonized-light
Zapri
Pokaži pravno obvestilo

Povsem novo vozilo Toyota Corolla hybrid

Nova Corolla je s svojim stilom, učinkovitostjo in prijetno vožnjo ikona sodobnega časa. Ne glede na vaš življenjski slog in izbrani tip karoserije boste uživali v prednostih pogonskih sklopov hibrida s samodejnim polnjenjem. Toyota tokrat prvič ponuja izbiro dveh hibridnih motorjev – 1,8-litrski hibrid in 2,0-litrski Hybrid Dynamic Force – za isti model. Z vsemi prednostmi platforme Toyota New Global Architecture (TNGA) vas Corolla popelje na živahno vožnjo.Začetek razburljive nove dobe za najbolj prodajani avtomobil na svetu.

Uživajte z avtomobilom, ki poskrbi, da je vožnja zabavna. Takoj ko sedete za volan, občutite razliko zaradi stilne notranjosti, izjemne vodljivosti in stabilnosti, s čimer je vožnja še bolj navdušujoča.

Zasnova za boljše rezultatePri Toyoti smo predani razvijanju še boljših avtomobilov. Corolla temelji na Toyotini napredni novi inženirski platformi TNGA in zagotavlja izjemno zadovoljstvo v vožnji. Kombinacija robustnejše karoserije in nizkega težišča zmanjša nagib vozila v ovinkih, vzmetenje z dvojnim prečnim vodilom pa učinkoviteje absorbira udarce, da je vožnja bolj gladka.

Zasnova za navduševanjePrvo, kar opazite pri novem vozilu Corolla, je drzna in dinamična zunanjost, ki jo z izbiro barvnih shem v dveh odtenkih lahko še bolj poudarite. Privlačen nizek pokrov motorja, navdušujoča široka maska in značilni žarometi povsem v izvedbi LED poskrbijo za zglajen profil, ki ga poudarjajo športna 18-palčna platišča iz lahke kovine.

Smisel za stilNaši oblikovalci so izbrali kombinacijo visokokakovostnih materialov osupljivega videza s privlačno raznolikimi vzorci. Popolnoma črn videz daje notranjosti športni občutek, izberete pa lahko tudi hladno sivo, ki poudarja prostorno in učinkovito oblikovanje. Stilni športni sedeži so izvrstna pika na i za ta videz.

Odkrijte najbolje prodajani
avtomobil na svetu

Pred vami je razburljivo potovanje, saj ikona postaja hibridna.

Navdušeni boste nad živahno
vožnjo nove Corolle

Toyotine hibride je užitek voziti. 1,8-litrski hibridni
motor je živahen in odziven ter zagotavlja
sproščeno mestno vožnjo. Novi 2,0-litrski hibridni
motor Hybrid Dynamic Force zagotavlja še več
moči brez vpliva na gladko vožnjo. Ne glede na
vašo izbiro sta v obeh primerih zagotovljeni
manjša poraba goriva in manjša stopnja emisij,
ki se pri vožnji izključno na električni
pogon zmanjšata na nič.

Sedite in uživajte

Kabina nove Corolle je zasnovana za vaše udobje.
Športni sedeži vas objamejo in držijo čvrsto na
mestu, da vam je na dolgih potovanjih dovolj
udobno. Položaj volana je zasnovan, da deluje čim
bolj naravno in s tem preprečuje utrujenost. Gumbi
za vožnjo, informacijsko-razvedrilni sistem in
upravljanje avdiosistema na volanskem obroču
omogočajo, da držite roke na enem mestu, pri
čemer jih grelnik volanskega obroča v mrzlih dneh greje.

Varnost nikoli ni le opcija,
tem več standard

Toyota Safety Sense je del
standardne opreme pri vseh
vozilih Corolla, ker je vaša
varnost ključnega pomena. Ta
unikaten varnostni sistem
vključuje paleto izboljšanih
varnostnih funkcij za olajšanje
vožnje in zagotavlja še boljšo
varnost za vas in potnike.
Odkrijte varnostne funkcije.

Galerija

Nova Corolla je osvojila 5 zvezdic
na varnostnem testu EURONCAP

 

 

Nova Corolla je dosegla najvišjo oceno in vseh 5 zvezdic v novem strožjem varnostnem preizkusu EURO NCAP 2019, zahvaljujoč novi platformi TNGA in izboljšanem varnostnem sistemu Toyota Safety Sense , ki je na voljo v vseh različicah Corolle kot standardna oprema. Spoznajte več