Toyota Proace Verso Hero

Proace Verso

Vsak potnik šteje

Potujte v prvem razredu

Eleganten in vsestranski Proace Verso je vrhunsko premium vozilo za prevoz potnikov. Poslovnim potnikom in avanturističnim družinam omogoča razkošen prevoz ter jim zagotavlja prvovrstno udobje in brezhibno povezljivost, zaradi česar je vsaka vožnja užitek. S Proace Verso, ki ponuja izbiro električnega ali dizelskega pogonskega sklopa, boste prispeli v slogu.

Travel first class

Toyota Professional

Naša obljuba

Toyota Professional je vaš poslovni partner za lahka gospodarska vozila, ki zagotavlja nadomestna vozila, zavarovanje in pomoč na cesti. Naša celovita ponudba storitev bo izpolnila vse vaše poslovne potrebe.

Toyota Relax

Naše jamstvo Toyota Relax zagotavlja popolno varnost. Vsako novo ali rabljeno vozilo Toyota ima 3-letno garancijo, ki ji ob vsakem servisu sledi še dodatno jamstvo za obdobje 12 mesecev oz. 15.000 prevoženih kilometrov*. *Do 10 let ali 200.000 km, kar nastopi prej.

Pomoč na cesti

Toyotina pomoč na cesti vam je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, doma in v tujini, ter vam zagotavlja pomoč pri okvari vozila, avtovleko in po potrebi hotelsko nastanitev.

Nadomestna vozila

Ko vaše vozilo potrebuje vzdrževanje, lahko s storitvijo Toyota Professional rezervirate nadomestno.

Financiranje in zavarovanje

Toyota Professional ponuja prilagojeno financiranje in lizing za podjetja ter vrsto zavarovalnih rešitev, prilagojenih vašim potrebam.

Vsestranskost in modularnost

Prostor po vaši meri

Živite spontano. Notranjost je zasnovana tako, da lahko sprejme poljubno kombinacijo potnikov in tovora ter jo zlahka prilagodite svojim potrebam. Sedeži so deljeni, zložljivi in premični ter tako primerni tudi za najaktivnejše življenjske sloge.

  • Pogonski sklopi

    Pogon za vaš življenjski slog 

    Proace Verso je na voljo z električnim ali dizelskim pogonom. Paleta motorjev vključuje 2,0-litrske dizelske motorje z ročnim, samodejnim in MultiMode menjalnikom. Z izbiro električnega pogona pa boste uživali v enostavni, enakomerni vožnji z do 330 km dometa.

A Proace with its rear doors open

Tehnologija

Intuitivna povezljivost  

Enostavna povezana tehnologija s številnimi funkcijami izboljša vsako vožnjo. V središču doživetja vozila Proace Verso je tehnologija, osredotočena na človeka – od naprednega digitalnega voznikovega zaslona do brezhibne večpredstavnostne opreme, združljive s pametnimi telefoni.  

The Proace Verso’s steering wheel and connected cockpit

Varnost

Varen, varnejši, najvarnejši

Proace Verso je opremljen z vrhunsko varnostno tehnologijo, ki vas podpira na poti. Toyota Safety Sense je celovit sklop tehnologij aktivne varnosti, ki 24 ur na dan, 7 dni v tednu skrbi za varnost vas in drugih udeležencev v prometu. Proace Verso vas varuje tako v mestu kot na ostalih cestah.

Dodatna oprema

Prilagojeno vašemu življenjskemu slogu

Toyotina originalna dodatna oprema vam bo pomagala iti dlje, narediti več in uresničiti ambicije. Na voljo je vse od strešnih nosilcev in vlečnih kljuk do nosilcev za smuči in kolesa. S to obsežno ponudbo premišljeno zasnovane in kakovostno izdelane dodatne opreme izkoristite celoten potencial svojega novega vozila Toyota. 

A Proace Verso parked in the city