NOVI YARIS CROSS HYBRID ELECTRIC

NOVI YARIS CROSS HYBRID ELECTRIC

Od 119 € / mesec

LUNA 1,5 Hybrid Electric (85 KW / 116 KM)

Ponudba je informativnega značaja. Slike so simbolične. Oprema na vozilu in njena dostopnost sta odvisni od lokalnih pogojev. Zadržujemo si pravico do spremembe cen in specifikacij opreme brez prethodnega obvestila. Za končno ceno vozila z opcijami, prosimo, da kontaktirate Avto Aktiv d.o.o.. Finančne kalkulacije so informativne in neobvezne.

TOYOTA YARIS CROSS HYBRID ELECTRIC

Hibridni bonus do 2.050* € in 10 let jamstva na hibridno baterijo

Yaris Cross s svojo unikatno mešanico drznosti in sofisticiranosti enostavno osrečuje. To je športni terenec, ki se odlično znajde na mestnih ulicah in na odprtih cestah. Opremljen je z zmogljivim hibridnim sistemom in pametnim štirikolesnim pogonom, ki vam skupaj zagotavljata še več samozavesti na vaših pustolovščinah.

Oglejte si svet z novega zornega kota. Ker sreča je stvar odločitve!

 

Redna cena: 20.900,00 €
Akcijska cena s hibridnim bonusom in vključenim popustom na financiranje: 18.850,00 €
119 € / mesecIz Yaris Cross Hybrid Electric opreme Luna izpostavljamo:

✔ Paket aktivne varnosti Toyota Safety Sense 2®
✔ Brezstopenjski samodejni menjalnik
✔ EV način delovanja (samo na električni pogon)
✔ Toyota Touch 2 multimedijski prikazovalnik z 17,8 cm na dotik občutljivim barvnim zaslonom
✔ Električno nastavljivi ogrevani zunanji ogledali v barvi vozila z vgrajenima smernikoma
✔ LED kombinirane zadnje luči

Ob nakupu keramičnega zaščitnega nanosa Toyota ProTect, boste poleg zaščite zunanjosti brezplačno prejeli tudi zaščito notranjosti. Ponudba velja do preklica.
/


Odkrijte številne prednosti, ki jih ponuja nakup avtomobila Toyota
Toyota zavarovanje

Paket storitve Toyota Eurocare

Nagrajujemo lojalnost

 

10 let jamstva za hibridno baterijo
Staro za novoZaupajte nam, kako vas lahko kontaktiramoPovežite se neposredno s prodajalcem vozil Toyota ali izpolnite obrazec in naš predstavnik vas bo kontaktiral v najkrajšem času.
Naši prodajalci vam lahko vsak delovni dan med 8. in 17. uro (v soboto med 9. in 13.) pojasnijo vse podrobnosti, ki vas zanimajo.
slide 5 AVTO AKTIV, Nova Gorica
Jože Ipavec
+386 53 306 071
prodaja.toyota@avto-aktiv.si
slide 5 AVTO AKTIV, Nova Gorica
Suzana Mozetič
+ 386 65 601 345
suzana.mozetic@avto-aktiv.si
Brezplačno preizkusite Pridobite ponudbo Kontakt Staro za novo

 

   


Izračun je informativne narave in ni zavezujoči za sklenitev posla. Mesečni obrok je izračunan na osnovi prodajne cene v višini 18.850 EUR, trajanju financiranja 60 mesecev, skupnem začetnem plačilu 4.310,48 EUR in zadnjem povečanem obroku v višini 9.823 EUR. Povečan obrok je izračunan na osnovi predpostavke, da bo z vozilom prevoženih 10.000 km letno. Efektivna obrestna mera (EOM) je 4,26% in temelji na fiksni obrestni meri. *Hibridni bonus 2.050 EUR vključuje popust na financiranje Toyota.


10-letno jamstvo velja ob rednih testih hibridne baterije (HHC) na 1 leto ali 15.000 prevoženih km (kar nastopi prej) pri Avto Aktiv d.o.o..

 
Ponudba je informativnega značaja. Slike so simbolične. Oprema na vozilu in njena dostopnost sta odvisni od lokalnih pogojev. Zadržujemo si pravico do spremembe cen in specifikacij opreme brez prethodnega obvestila. Za končno ceno vozila z opcijami, prosimo, da kontaktirate Avto Aktiv d.o.o.. Finančne kalkulacije so informativne in neobvezne.