O AVTO AKTIV SLO

TOYOTA ФИНАНС

Kot del Toyotine družine nudimo vsaki stranki hitro, učinkovito in strokovno storitev na vseh segmentih prodaje in servisa Toyotinih avtomobilov.

 

 


Podjetje Avto Aktiv stremi k popolnemu in celovitemu programu storitev vezanih na avtomobile. Motivirana ekipa sodelavcev se trudi izvajati prvorazredne storitve za dostopno ceno. Prioriteto vsem zaposlenim pa predstavlja predvsem korekten odnos do strank. Ključnega pomena je nepretrgan stik s strankami, katerega cilj je tudi analizirati njihove potrebe in se jim čim bolj prilagoditi. Smo odprti in pripravljeni na nove izzive!

Dejstva, da so stranke naše zlato, se v oddelku prodaje vozil še posebej zavedamo, zato zadovoljne stranke predstavljajo naš uspeh.

Z veseljem prisluhnemo njihovim željam in potrebam ter skušamo najti najboljšo rešitev. S pomočjo sodobnih orodij za predstavitev vozil strankam pripravljamo pakete, ki so pripravljen izključno za njih. Zavedamo se, da je le individualen pristop primeren za ohranjanje visokega nivoja prodajnih storitev.

Servisne storitve, ki jih ponujamo, zajemajo več konceptov. Nudimo popolno storitev, ki zajema mehanična, kleparska in ličarska popravila. Kot pooblačeni serviser z originalnimi rezervnimi deli, dodatno opremo in lifestyle izdelki nudimo garancijo na opravljeno storitev.

Naši strokovnjaki, sodobna tehnologija ter inovativni sistemi omogočajo in zagotavljajo hitro in natančno diagnozo ter učinkovito in profesionalno storitev znotraj okvirja najvišjih standardov kakovosti.

Cilj je preprost, strankam zagotoviti kakovostno servisno storitev. Standardi kakovosti, ki jim v Avto Aktivu sledimo, pomenijo za nas proces neprestanega izboljševanja kakovosti storitev in dela na vseh področjih poslovanja ter s tem tudi povečevanje konkurenčne prednosti in zadovoljstva naših strank. Vsak nov projekt začrta smernice za naslednjega. Neprestano izobraževanje kadrov in uvajanje sprememb, ki jih narekujejo potrebe trga, sta naši glavni skrbi. Trudimo se dosledno slediti strategiji, ki kot rečeno v ospredje postavlja doseganje in celo preseganje pričakovanj naših kupcev ter ustvarjanje prijetnega in stimulativnega delovnega okolja zaposlenih v našem podjetju.