Highlander


Poraba
od

6,6

l/100 km

Prikazane vrednosti emisij osnaževalcev zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi. Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti. Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: www.toyota.si/why-toyota/environment/worldwide-harmonized-light ...
Zapri
Pokaži pravno obvestilo

ULTIMATIVNA URBANA SOFISTICIRANOST

Za vsako pot. Za vsakega voznika.Zahvaljujoč 2,5-litrskemu pogonskemu sklopu Hybrid Dynamic Force lahko novi Highlander Hybrid optimizira vožnjo in jo prilagodi vsakemu načinu vožnje. NORMAL, ECO, SPORT in EV so štirje načini, ki ponujajo različen pospešek, moč in odzivnost. Poleg tega pa zagotavljajo tiho in udobno vožnjo.

Vozite učinkovito. Vozite po svoje.Novi 2,5-litrski pogonski sklop Hybrid Dynamic Force ponuja dovolj moči za vleko 2-tonske prikolice. Skupaj s pametnim štirikolesnim pogonom AWD-i pa se odlično znajde v vseh voznih razmerah. Z vklopom dodatnega elektromotorja zadnjim kolesom zagotavlja dovolj sile in preprečuje zdrsavanje sprednjih koles.

Prilagodljiv prostor za vse vaše potrebe.V novem Highlanderju se lahko udobno pelje sedem potnikov. Vsi imajo dovolj prostora za noge in lahko uživajo v svetlobi, ki jo omogoča panoramsko strešno okno. Notranjost je izjemno prilagodljiva in ponuja dovolj prostora za vse vaše potrebščine.

 

 

Toyota ProTect

Toyota ProTect zaščitni premaz vam je ob nakupu novega vozila na voljo 30% ugodneje, z nakupom premaza vam nudimo tudi 5 let jamstva na obstojnost premaza.
Odkrije prednosti revolucionarnega namaza v prodajnih salonih Toyota.
Spoznajte več >

Galerija